Panerede lammesteaks
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesteak Indsendt : Red : |
|
|
Drys salt og peber på steaksene. Vend dem først i sammenpisket æg og så rasp. Lad dem hvile et øjeblik så paneringen når at sætte sig. Steg steaksene på en pande ved jævn varme i 2-3 min. på hver side.
Serveres med kartofler og årstidens grønsager. |
|
Opskriften er vist 9940 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne