Skindstegt laks med perlespelt i sød mangochutney

Skindstegt laks med perlespelt i sød mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.perlespelt
 bouillon
1 porer
1 agurk
250 g.cherrytomater
1 avocado
 lidtcitronsaft
5 kvistepersille
1 dl.sød mango chutney
4 stk.laks med skind
 
 Pynt:
1 lime eller citron i både
 
Opskrift:
1. Kog perlespelten i bouillon som angivet på emballagen og afkøl.

2. Snit porren, skær agurken i små terninger og cherrytomaterne i både.
Halvér advocadoen, skær den i små terninger og dryp citronsaft over.
Hak persillen.

3. Vend den kogte perlespelt med porre, agurk, cherrytomater, avocado og persille. Vend salaten med mangochutney.

4. Steg fisken sprød på en tør pande i ca. 5 min. på hver side - start med skindsiden nedaf.
Servér medperlespelt og lime eller citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 11214 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu