Skindstegt laks med perlespelt i sød mangochutney
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
1. Kog perlespelten i bouillon som angivet på emballagen og afkøl.
2. Snit porren, skær agurken i små terninger og cherrytomaterne i både. Halvér advocadoen, skær den i små terninger og dryp citronsaft over. Hak persillen. 3. Vend den kogte perlespelt med porre, agurk, cherrytomater, avocado og persille. Vend salaten med mangochutney. 4. Steg fisken sprød på en tør pande i ca. 5 min. på hver side - start med skindsiden nedaf. Servér medperlespelt og lime eller citronbåde. |
|
Opskriften er vist 11214 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne