Risengrød i microovnen
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : o_O Indsendt : Red : |
|
|
Kom alle ingredienser i skål der kan tåle at komme i mikroovnen (glasskål). Kom folie (det skal være egnet til en mikroovn) over, og prik lufthuller med en nål. Kom det i mikroovnen ved fuld effekt (ca. 800-1000) i 5 min. Tag det derefter ud og rør godt. Kom det ind igen ved lav effekt (ca. 500) i 20 min. Tag den ud engang imellem, og rør. Spis den med kanelsukker.
Tips: det smager godt :D |
|
Opskriften er vist 7670 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne