Risengrød i microovnen

Risengrød i microovnen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : o_O

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.grødris
4 dl.mælk (helst sødmælk)
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Kom alle ingredienser i skål der kan tåle at komme i mikroovnen (glasskål). Kom folie (det skal være egnet til en mikroovn) over, og prik lufthuller med en nål. Kom det i mikroovnen ved fuld effekt (ca. 800-1000) i 5 min. Tag det derefter ud og rør godt. Kom det ind igen ved lav effekt (ca. 500) i 20 min. Tag den ud engang imellem, og rør. Spis den med kanelsukker.

Tips:

det smager godt :D





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød i mikroovn

karakterer:
Opskriften er vist 7670 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu