Bønnesalat 08
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min, de skal stadig være sprøde. Overhælder dem straks med koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Skyld cocktailtomaterne og skær dem i halv. Anret bønnerne og tomter på et fad. Ryst dressingen sammen og hæld den over, mens bønnerne stadig er lune. Drys med salt og peber.
Høvl parmesanen til tynde tynde spåner med en kartoffelskræller og pynt salaten. |
|
Opskriften er vist 10510 gange,
og udskrevet 171 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne