Kalkun-karrygryde med nødder
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fryseegnet : ? Indsendt af : Sweet28 Indsendt : Red : |
|
|
Rens grøntsagene og skær dem i mindre stykker. Varm 1 spsk. olie i en dyb pande eller wok. Rist cashewnødderne til de er brune. Tag dem af varmen og læg dem på en tallerken.
Hæld endnu 1 spsk. olie på panden og steg kalkunkødet, indtil kødet er brundet over det hele. Kom grøntsagerne ved og lynsteg dem. Kom nødderne tilbage på panden. Bland det hele godt og kom mælken ved. Smag til med karry. Tips: Serveres med kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 5999 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne