Pandepizza på ca. 25 min.
Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Bland dejen og rul den ud så den åasser ned i en sandart stegepande (gerne en der kan komme ind i ovnen)
Smør panden let med lidt olivenolie og bag dejen derpå i ca. 6 min. til flot gylden, vær obs på at den kun skal bages på den ene side. Imens svitses løg i lidt olie, tilsæt hvidløg og tomat, kog lidt op og smag til med krydderier. Så kommes fyld på (mens pizzabunden stadig er på panden, er panden ikke ovnfast, så læg pizzaen på en bageplade) først tomatsauce, så ost og så resten efter ønske. Panden sættes i ovn i max 20 min, ved 200 gr. på varmluft. Eller til fyldet er gyldent. Tips: En nem og hurtig pizza, der ikke kræver hævning. Der kan brugs færdig pizzasauce, kan laves både med og uden køb. Serveres evt. med en god salat. Bør spises samme dag, da bunden kan blive lidt kedelig dagen efter. Dejen kan godt laves dagen før og gemmes i køleskabet og så bages til aften. |
|
Opskriften er vist 20102 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne