Sommersuppe
Fryseegnet : ja Indsendt af : Sweet28 Indsendt : Red : |
|
|
Del blomkålen i buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Snit forårsløgene og bælg ærterne. Kog blomkål og gulerødder 10 min. i bouillonen. Rør melet ud i mælken og kom blandingen i suppen. Krydr med muskat, salt og peber. Kom forårsløg og ærter i og kog suppen et par min. endnu. Hæld fløden i og rør rundt. Drys med persille eller dild og server suppen. |
|
|
Opskriften er vist 11357 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne