Ovndampet helleflynder med kartofler og asparges
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Kilde : Fiskeopskrift.dk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrab fisken ren for slim
Rens fisken - flå den ikke, og behold hovedet på.
Snit fisken et par steder, og læg et par smørklatter i snittene.
Læg løgskiver, laurbærblad og peberkorn på fisken, dryp med eddike.
Hæld lidt vand i bunden af fadet, dæk med alufolie og sæt fadet i en 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter. Hæld skyen fra, jævn med lidt Maizenamel og smør. Tilsæt citronsaft, og smag til med salt og peber. Server fisken med små - gerne nye - kartofler, grøn salat og asparges. |
|
Opskriften er vist 16530 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne