Ovndampet helleflynder med kartofler og asparges

Ovndampet helleflynder med kartofler og asparges , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskeopskrift.dk

Indsendt :     
Ovndampet helleflynder med kartofler og asparges , billede 4 Ovndampet helleflynder med kartofler og asparges , billede 1 Ovndampet helleflynder med kartofler og asparges , billede 2 Ovndampet helleflynder med kartofler og asparges , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.hel helleflynder
 Smør
 
2 løg
2 laurbærblad
 peberkorn
3 spsk.eddike
2 dl.vand
 
 Maizenamel
 Salt
 peber
1 citron
 
 Kartofler
 grønne Asparges
 
Opskrift:
Skrab fisken ren for slim Rens fisken - flå den ikke, og behold hovedet på. Snit fisken et par steder, og læg et par smørklatter i snittene. Læg løgskiver, laurbærblad og peberkorn på fisken, dryp med eddike.

Hæld lidt vand i bunden af fadet, dæk med alufolie og sæt fadet i en 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter.

Hæld skyen fra, jævn med lidt Maizenamel og smør. Tilsæt citronsaft, og smag til med salt og peber.

Server fisken med små - gerne nye - kartofler, grøn salat og asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 16530 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu