Stegte vikingeben
Fryseegnet : ja Indsendt af : Sweet28 Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en gryde rist løg og hvidløg, til de er bløde.
Tilsæt tomatpure, vineddike, honning, krydderurter, chili og bouillon og varm det op til kogepunktet. Skru ned for varmen og lad det småsimre i 15-20 min. indtil sovsen er kogt lidt ind. Tænd for ovnen på 200 g. Læg ribbenene i en bradepande og fordel sovsen over. Lad det stege i ca. 1 time og vend flere gange undervejs så det bliver jævnt på begge sider og godt vendt i sovsen. Til sidst skal ribbenene være jævnt brune og temmelig klistrede. Tips: Serveres med kartofler eller ris |
|
Opskriften er vist 9129 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne