Stegte vikingeben

Stegte vikingeben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Sweet28

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
1 hakket løg
1 fedhvidløg, hakket
2 spsk.tomatpure
1 spsk.hvidvinseddike
3 spsk.lynghonning
1 tsk.blandede krydderurter
0.5 tsk.stødt chili
1 dl.hønsebouillon
700 g.spareribs (ribben)
 
Opskrift:
Varm olien i en gryde rist løg og hvidløg, til de er bløde.
Tilsæt tomatpure, vineddike, honning, krydderurter, chili og bouillon og varm det op til kogepunktet. Skru ned for varmen og lad det småsimre i 15-20 min. indtil sovsen er kogt lidt ind.
Tænd for ovnen på 200 g. Læg ribbenene i en bradepande og fordel sovsen over. Lad det stege i ca. 1 time og vend flere gange undervejs så det bliver jævnt på begge sider og godt vendt i sovsen. Til sidst skal ribbenene være jævnt brune og temmelig klistrede.

Tips:

Serveres med kartofler eller ris





karakterer:
Opskriften er vist 9130 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu