Lime-marinerede lammekoteletter med grønsager
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Drys koteletterne med peber og læg dem i en plasticpose. Kom limesaft og -skal ved. Lad posen stå i køleskab i ca. 2 timer og vend koteletterne af og til. Marinaden kasseres umiddelbart efter endt marinering.
Bønnerne koges sprøde et par min., køles i koldt vand og skæres skråt i ”spidser”. Forårsløget skæres i tykke, skrå strimler. Varm ovnen til 160 grader. Brun koteletterne i olie på en pande 1½ min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad, drys med lidt salt og sæt fadet i ovnen 10-15 min. Kom madagaskarpeber, piskefløde og ingefær i panden og lad det koge nogle min. Tilsæt grønsagerne og smag sovsen til. Varm sovsen godt igennem og server den sammen med kødet. Serveres med frisk brød og bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 8679 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne