Plankefisk (Helleflynder)
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : |
|
|
Vælg et skærbræt (planke( af tilpas størrelse til at rumme fisken + kartofler.
Brættet skal være råt, ubehandlet træ, gerne fyr med helst eg.
Smør brættet på den ene side med lidt fedtstof og varm det op på risten i en 225 grader C varm ovn.
Læg den rensede og evt. afskællede fisk og de renskrubbede kartofler i halve med den gennemskårne side nedad på planken. Smør fisken med lidt fedtstof, drys med salt og peber og sæt planken i en 200 grader C varm ovn til fisken og kartoflerne er møre, ca. 40 minutter. Pensl af og til med fedtstof. Pres citronsaften over. Server straks med en kogt grønsag og gerne tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 8635 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne