Ølmarineret bøf
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Læg bøfferne i en marinade af øl, bouillon og timian i mindst 1 time.
Rør cremefraiche, sennep, rødløg, kapers, drueagurk og persille sammen og smag saucen til med salt og peber. Saucen bliver kun bedre af at trække, så lav den gerne i god tid. Dup bøfferne tørre og krydr med salt og peber. Grill dem 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelse, og hvor rød den skal være. Server tartare-saucen til bøfferne sammen med salat og nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 8392 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne