Rørt oksekød med fetaost

Rørt oksekød med fetaost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marlene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket oksekød (max. 15%)
2 løg
2 peberfrugter
4 tomater
2 spsk.tomatpuré
1-2 dl.kødbouillon
1 tsk.oregano
1 tsk.basilikum
5 dl.kogt pasta (gerne fuldkorn)
30 g.smuldret fetaost (max. 16%)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg det hakkede kød på en pande.

Skræl løgene og skær dem i skiver. Skær peberfrugter og tomater i grove stykker. Kom det hele ved kødet og rør tomatpureen i. Hæld ca. 1 dl. kødbouillon over. Smag til med oregano, basilikum, salt og peber. Lad det småkoge 5-10 minutter.

Spæd evt. til med bouillon. Rør pastaen i. Drys fetaost over retten.

server med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6040 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu