Rørt oksekød med fetaost
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marlene Indsendt : Red : |
|
|
Steg det hakkede kød på en pande.
Skræl løgene og skær dem i skiver. Skær peberfrugter og tomater i grove stykker. Kom det hele ved kødet og rør tomatpureen i. Hæld ca. 1 dl. kødbouillon over. Smag til med oregano, basilikum, salt og peber. Lad det småkoge 5-10 minutter. Spæd evt. til med bouillon. Rør pastaen i. Drys fetaost over retten. server med salat. |
|
Opskriften er vist 6040 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne