Kokoskage med frugt i kanel
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Dejen kan fryses, Kagen kan fryses Indsendt af : Anse Indsendt : Red : |
|
|
Skræl frugten og skær den i terninger.
Tænd ovnen på 175 gr. Smelt margarinen over svar varme og køl af. Rør æg og sukker sammen. Tilsæt mel, bagepulver og kokosmel under omrøring. Tilsæt margarinen i en tynd stråle under omrøring. Hæld dejen i en smurt springform. vend frugtterningerne i kanel og spred dem over dejen. Tryk dem let ned så de stadig kan ses over dejen. Bag midt i ovnen i 45-50 min ved 175 grader C. alm. ovn. Tips: Kagen kan også bages uden frugt, men den er absolut bedst med. Hvis man vil have dem "brun", kan der tilsættes 2 ss hollandsk kakao til dejen. Vi har også nogen gange delt dejen og gjort halvdelen brun. |
|
Opskriften er vist 4214 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne