Knuste hjerter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt af : Sweet28 Indsendt : |
|
|
Rens og skyl hjerterne og skær dem i mindre stykker. Kør dem gennem en kødhakker sammen med pillede løg. Bland hakket persille i. Lad fedtstoffet blive gyldent i en tykbundet gryde og brun kød-løgblandingen heri. Tilsæt laurbærblad og tomatpure samt fløden. Læg låg på og lad det snurre 10 min. Smag til med salt og paprika. Serveres med løse ris, nye kartofler eller kogt pasta.
|
|
Opskriften er vist 20099 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sweet28 - 2009-03-23 21:26:59 Glemte lige at skrive at denne ret er en god måde at få, vitaminer og mineraler fra hjerter på, da den ikke smager af jern og blod som hjerter i flødesovs godt kan. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne