Gul kyllinglasagne med ananas og karry
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : Ms. Kisser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den hakkede kylling koges sammen med bouillonen og når kyllingen har fået farve tilsættes hakket løg, ananas (uden saft) og majs. Karry og hvidløg tilsættes også. Når det er stået og kogt 10 min. smages det til med salt.
Start med et lag kødsauce i lasagnen, tilsæt så moneysauce og slut med at lag lasagneplader. Slut det øverste lag med moneysauce og put revet os på toppen. Kan evt. pyntes med lige karry. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 35-40 min, til Lasagnen har fået farve. Som tilbehør salat og brød. |
|
Opskriften er vist 80019 gange,
og udskrevet 2307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Sabina - 2020-10-18 18:50:37 Hermed afprøvet. Smagte af kylling i karry blandet med pasta og ostesauce. Hvilket det selvfølgelig også er Det var ikke lige mig. ELMO - 2019-03-11 18:26:14 Mon ikke den kan laves med en alm bechamelsovs (hvid sovs) i stedet for den dyrere morneysauce afprøver i morgen Tabburrell - 2015-05-06 13:53:01 Denne lasagne er helt fantastisk! Har lavet den adskillige gange og kan varmt anbefale den. Jeg tilføjer dog altid selleri, gulerød og rød peber. Det er både godt for smagen og farven :) Amanda - 2013-08-20 15:58:29 Virkelig lækker ret!! Tilføj endelig flere grøntsager. Jeg brugte flere majs (en hel dåse) og tilføjede også peberfrugt. Glad - 2013-05-03 15:44:04 Jeg ELSKER denne ret, kan ikke få nok af den laver den igen og igen anonym - 2013-02-05 19:53:26 Elsker lasange så ville prøve en ny slags og jeg må sige denne opskrift er FANTASTISK, den smager HIMMELSK. Jeg ventede dog med at putte ost på til der var 15-20 min tilbage, så osten ikke bliver så brandt som på billedet her. Min datter på 3 år spiste og spiste og sage ummh nam nam imens. Ulrik Nielsen - 2012-02-03 10:32:29 Er "moneysauce" ikke vanvittigt dyrt? Kathrine - 2011-09-18 12:13:26 Virkelig en god, lækker og cremet lasagne. Anbefaler også lidt mere mornaysauce. Vil lave den igen i aften, og jeg vil prøve at tilføje en ds flåede tomater og noget peberfrugt, bare for at gøre den lidt sundere. Lone - 2011-08-16 17:45:47 Meget lækker og nem opskrift, vi krydrede den lidt ekstra op med forskellige kryderrier fra skabet anonym - 2011-08-02 19:30:35 Super! Er blevet afprøvet her til aften. Var et hit blandt både store og små : ) Annika - 2011-06-14 13:57:31 Den ser bare lækker ud, den skal helt sikkert prøves til aftensmaden! anonym - 2011-06-13 21:47:08 Nemt og lækkert ! anonym - 2011-06-08 18:58:47 Mums hvor er det lækkert! :D anonym - 2011-03-10 08:48:32 2 mornay sauce et til hvert lag :) MUMS og dejlig meget ost på toppen! ;) Lasangeelsker - 2009-09-25 15:39:43 MHH! Lækker! Og husk!: Spar ikke på mornaysoucen! Kan stærkt anbefales! En ret til både børn og voksne! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne