Vanillekranse 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : ikke fryse egnet Indsendt af : Jytte B. særensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandlerne hakkes fint.
De tørre dele blandes og æltes margarine eller smør.
Herefter køres dejen gennem en kødmaskine monteret med stjerneplade eller den trilles ud i lange stænger med en diameter på ca. 1 cm. Skær dejen på skrå i længder af ca. 8 cm. Form dem til kranse og læg dem på bagepapir på en ovnplade. Bages på næstøverste rille i en forvarmet ovn 225 grader C alm. ovn i 6-8 min, til de er gyldne. Afkøles på rist, lægges i kagedåse med en flækket vanillestang uden korn. |
|
Opskriften er vist 26475 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne