Helleflynder i parmasvøb
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 68445 gange,
og udskrevet 840 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Plet - 2012-04-09 11:52:34 Hvad er en helleflynder for en slags fisk. Er er der andre fisk der minder om den Christina - 2010-08-31 07:51:13 Hvis det skal gå hurtigt kan man købe færdiglavet pesto - så er det super sund og lækker fastfood! anonym - 2010-04-22 17:08:25 Til salsaen skal man ikke bruge tørret basilikum, men frisk! anonym - 2010-03-20 17:24:24 Der står olivenolie i opskriften, men basilikumolie i forklaringen... Hvilken er den rigtige? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne