Rødbedesuppe 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Løgene hakkes. Rødbederne skrælles og skæres i grove terninger. Kartofler skylles, skrælles og skæres i terninger. Smørret varmes op i en gryde, og løg, rødbeder og kartofler steges let ved middel varme i 5 minutter.
Grøntsagsbouillonen hældes på, og det bringes i kog. Det koger ved middel varme i 40 minutter. Det pureres grundigt med stavblenderen og krydres med salt og peber. Suppen sis, 1 dl piskefløde tilsættes, og den koges op igen. Så øses den op i 4 tallerkner, og hver tallerken pyntes med 1 tsk flødepeberrod og fintsnittet purløg. |
|
Opskriften er vist 13371 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-08-29 12:49:31 Er der en opskrift på flødepeberod Lone - 2013-03-03 18:05:53 Hvad er flødepeberrod ? Berit - 2009-09-23 16:13:44 Den smager helt fantastisk, et hit med den flødepeberod til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne