Krydret tortilla

Krydret tortilla, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kogte kartofler
200 g.courgetter
1 løg
1 fedhvidløg
3 æg
2 dl.mælk
 salt
 peber
0.5 tsk.rosenpaprika
2 spsk.olivenolie
2 spsk.mandelflager
 
Opskrift:
Courgetterne gøres i stand og skæres i tynde skiver. Løg og hvidløg hakkes. Æggene, mælken, salt, peber og rosenpaprika piskes sammen.
Kartoflerne pilles og skæres i skiver. Olivenolien varmes op på en slip let-pande. Courgetter, løg, hvidløg og mandelflager steges let, krydres med salt og peber og tages op. Kartoflerne steges let i olivenolien og krydres med salt og peber. Courgetteblandingen kommes ved, og det blandes.
Æggemassen hældes over. Lad den stivne i den forvarmede ovn ved 180 grader (varmluft 160 grader) på 2. rille fra neden i 20-25 minutter.
Lad tortillaen hvile et øjeblik og vend den så ud af panden.





karakterer:
Opskriften er vist 3782 gange,
og udskrevet 120 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu