Krydret tortilla
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Courgetterne gøres i stand og skæres i tynde skiver. Løg og hvidløg hakkes. Æggene, mælken, salt, peber og rosenpaprika piskes sammen.
Kartoflerne pilles og skæres i skiver. Olivenolien varmes op på en slip let-pande. Courgetter, løg, hvidløg og mandelflager steges let, krydres med salt og peber og tages op. Kartoflerne steges let i olivenolien og krydres med salt og peber. Courgetteblandingen kommes ved, og det blandes. Æggemassen hældes over. Lad den stivne i den forvarmede ovn ved 180 grader (varmluft 160 grader) på 2. rille fra neden i 20-25 minutter. Lad tortillaen hvile et øjeblik og vend den så ud af panden. |
|
Opskriften er vist 3781 gange,
og udskrevet 120 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne