Lammebov i tomat

Lammebov i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammebov uden ben
2 spsk.mel
15 g.smør
1 spsk.olie
 salt
1 tsk.paprika
1 kvistfrisk rosmarin
1 fedhvidløg
8 tomater
2 dl.tør hvidvin
 
 
Opskrift:
Skær lammeboven i ca. 2½ cm tykke skiver og vend dem i mel. Varm fedtstoffet og olien i en tykbundet gryde. Brun skiverne heri. Tilsæt salt, paprika, rosmarin og knust hvidløg. Tag gryden af varmen.

Skold og flå tomaterne og skær dem i både. Kom tomater og hvidvin i gryden. Bring det i kog og lad det snurre ved svag varme under låg i 25 min. eller til kødet er mørt.

Serveres med løse ris, grønne bønner og flûtes.





karakterer:
Opskriften er vist 8250 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu