Lammebov i tomat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammeboven i ca. 2½ cm tykke skiver og vend dem i mel. Varm fedtstoffet og olien i en tykbundet gryde. Brun skiverne heri. Tilsæt salt, paprika, rosmarin og knust hvidløg. Tag gryden af varmen.
Skold og flå tomaterne og skær dem i både. Kom tomater og hvidvin i gryden. Bring det i kog og lad det snurre ved svag varme under låg i 25 min. eller til kødet er mørt. Serveres med løse ris, grønne bønner og flûtes. |
|
Opskriften er vist 8250 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne