Kaninkølle
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i fine strimler. Hvidløgsfeddene presse.
Olien varmes op i en bred gryde. Kaninkøllerne saltes og vendes i mel. De steges i olie på hver side, til de er gyldenbrune og tages derefter op af gryden. Løgene og hvidløgene kommes i og steges glasagtige ved middel varme i 3-4 minutter. Hvidvin og hønsebouillon hældes i. Køllerne kommes i igen. Der lægges alufolie over, og de steges i den forvarmede ovn ved 190 grader på anden rille fra neden i 40 minutter (varmluft 170 grader). Derefter tages køllerne op og holdes varme. Saucen sis og blandes med cremefraichen og 2 spsk. hakket estragon. Saucen koges op og krydres med 2 spsk grov dijonsennep, salt og peber. Serveres med køllerne. |
|
Opskriften er vist 7351 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne