Kaninkølle

Kaninkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
2 fedhvidløg
2 spsk.olie
4 kaninkøller (à 250 g.)
 salt
 hvedemel
1 dl.hvidvin
1.5 dl.hønsebouillon
150 g.cremefraiche 38%
2 spsk.estragon
2 spsk.grov dijonsennep
 peber
 
Opskrift:
Løgene skæres i fine strimler. Hvidløgsfeddene presse.

Olien varmes op i en bred gryde. Kaninkøllerne saltes og vendes i mel. De steges i olie på hver side, til de er gyldenbrune og tages derefter op af gryden. Løgene og hvidløgene kommes i og steges glasagtige ved middel varme i 3-4 minutter.

Hvidvin og hønsebouillon hældes i. Køllerne kommes i igen. Der lægges alufolie over, og de steges i den forvarmede ovn ved 190 grader på anden rille fra neden i 40 minutter (varmluft 170 grader).

Derefter tages køllerne op og holdes varme. Saucen sis og blandes med cremefraichen og 2 spsk. hakket estragon. Saucen koges op og krydres med 2 spsk grov dijonsennep, salt og peber.
Serveres med køllerne.





karakterer:
Opskriften er vist 7381 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu