Karamelcreme med yoghurt
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Husblassen sættes i blød i koldt vand.
Yoghurten og flormelissen røres sammen. Appelsinsaften varmes op, den opblødte husblas smeltes deri, og det hele røres derefter i yoghurten. Fyld massen i 4 kopper og stil dem koldt i mindst 4 timer. Cremen løsnes i kanten med en lille kniv. Kopperne dyppes hurtigt i meget varmt vand og cremen vendes ud på tallerkner. Hæld 2 spsk karamelsauce over hver portion. |
|
Opskriften er vist 5036 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne