Nødde-appelsin-broccoli
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Broccolien deles i buketter, stokken skrælles og skæres i 1 cm store terninger. Hasselnødderne hakkes groft.
Den orange del af skallen på appelsinen skrælles meget tyndt af og skæres derefter i helt smalle strimler. Appelsinen skrælles derefter sådan, at alt det hvide kommer af. Appelsinfileterne løsnes fra skillevæggene. Saften opfanges. Broccolien lægges i kogende, letsaltet vand i 4 minutter. I det sidste minut tilsættes appelsinskallen. I mellemtiden steges 50 g smør skummende på en pande. Hasselnødderne hældes i og brunes et øjeblik. Appelsinfileter og -saft blandes i. Vandet hældes fra broccolien, der derefter blandes med nøddesmørret. Drysses med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 5020 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne