Medister med stuvede ærter og gulerødder 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Fedtfattig opskrift Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Medisterpølsen sættes over i rigeligt letsaltet vand og bringes i kog, trækker 5-10 minutter i vandet.
Pølsen skæres i stykker ca. 10 cm. og steges på en grillpande eller fedtfri pande 8-10 minutter. Kog grønsagerne i kogevandet fra medisteren ca. 10 minutter. Rør melet op med lidt af det afkølede kogevand fra medisteren og tilsæt under omrøring til passende konsistens. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Vend hakket persille i. |
|
Opskriften er vist 90854 gange,
og udskrevet 1298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne