Kartoffelpie 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Halkær Krokøkken Indsendt : Red : |
|
|
tærtedeje røres af mel, margarine vand og lidt salt. ca halvdelen af dejen udrulles og en bradepande fores dermed.
kartofler skrælles og snittes tyndt - helst på food-processer. Løgene snittes og blandes med kartoflerne og fyldes i tærteformen. bacon skæres i småstykker og svitses til det skiller ad. fordeles derefter over kartoflerne. mælk, fløde og æg blandes med lidt salt, peber og andre krydderier f.eks. muskatnød, og fordeles over kartoflerne. Resten af tærtedejen udrulles og lægges som låg på tærten - husk at prikke låget med en gaffel. bages i ovn ved lav temperatur i lang tid. f.eks. 150 grader i ca 2 timer. Tips: tærten forberedes dagen i forvejen, og stå i køleskab natten over, inden den så bages næste formiddag. |
|
Opskriften er vist 5372 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne