Pasta - Sebastian
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Maja Indsendt : Red : |
|
|
Sæt vand over til pastaen og når vandet kogger skal pastaen i, hæld lidt salt i vandet.
Hæld mornaysaucen op i en mellemstor gryde og varm den ved svag varme. Steg baconternene på panden, til de er næsten brune. Hæld dem derefter over i gryden med mornaysauce. Vask persillen og hak det i stykker og derefter hældes det også i gryden med mornaysauce, få sovsen til at små koge. Smag til med salt og peber. Når pastaen er færdig skal den hældes oven i gryden med sovsen (mornaysauce, bacon og persille). Retten er nu klar til servering. Tips: En rigtig god hverdagsret, nem og hurtig og børn elsker den. Man kan bruge den fedtfattige mornaysauce, retten er stadigvæk rigtig god. Suppler retten med nogle kogte grøntsager eller en salat. |
|
|
Opskriften er vist 3362 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne