Chicken Vindaloo

Chicken Vindaloo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sandra Holm

Indsendt :      Red :
Chicken Vindaloo, billede 4 Chicken Vindaloo, billede 1 Chicken Vindaloo, billede 2 Chicken Vindaloo, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kyllingebrystfileter i tern
2 løg
4 fedhvidløg
2 spsk.olie
2 spsk.Tikka Masala karry pasta
2 ds.kokosmælk
2 hønsebouillonterning
 mangochutney
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær løget i tern og svits dem på en pande i olie sammen med presset hvidløg. Når de er gyldne tilsættes kyllingen.
Når kyllingen er gennemstegt tilsættes karrypastaen, ca. en stor spsk, men det er dog afhængig af hvilken styrke man ønsker. Rør pastaen godt ud i kylling og løg og tilsæt kokosmælk og bouillonterning. Lad det simre ved middel varme i 5 minutter til det er blevet tilpas tykt. Smag til med salt, peber og mangochutney.

Server med ris og en rigtig god øl.

Tips:

Dette er min første indsendte opskrift. Vi laver den tit og jeg var chokeret da jeg opdagede at der ikke var en opskrift på chicken vindaloo herinde, så det måtte jeg gøre noget ved :) Håber den smager.





karakterer:
Opskriften er vist 19250 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu