Chicken Vindaloo
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Sandra Holm Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær løget i tern og svits dem på en pande i olie sammen med presset hvidløg. Når de er gyldne tilsættes kyllingen.
Når kyllingen er gennemstegt tilsættes karrypastaen, ca. en stor spsk, men det er dog afhængig af hvilken styrke man ønsker. Rør pastaen godt ud i kylling og løg og tilsæt kokosmælk og bouillonterning. Lad det simre ved middel varme i 5 minutter til det er blevet tilpas tykt. Smag til med salt, peber og mangochutney. Server med ris og en rigtig god øl. Tips: Dette er min første indsendte opskrift. Vi laver den tit og jeg var chokeret da jeg opdagede at der ikke var en opskrift på chicken vindaloo herinde, så det måtte jeg gøre noget ved :) Håber den smager. |
|
Opskriften er vist 19252 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne