Fødselsdagsboller der er luftige
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
Gær røres ud med lidt danskvand, salt røres i, afkølet smør røres i og sukker kommes i, resten af danskvanden kommes i og det vil bruse op. Mel kommes i lidt af gangen og æltes til dejen er glat.
Hæver i 20 min. Dejen æltes igemmen og formes som boller,som hæver i 20 min pelses med æg eller mælk og bages ved 200 grader i 12 min. Tips: De er rigtig lækker og virkelig luftig god til børnefødselsdag eller som morgenmad |
|
Opskriften er vist 38690 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-05-04 16:58:12 Hej.. jeg vil høre om hvor mange boller der bliver ud af en portion?? Pelle - 2010-06-10 20:19:31 Mums... det er en virkelig lækker bolleopskrift. Dejlige og luftige, det kan sagtens anbefales at bruge danskvand. Dog kan man med fordel, bruge et ekstra æg :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne