Lammekølle med hvidløg og krydderurter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lav nogle små snit i lammekøllen og stik krydderurter og hvidløg heri. Gnid køllen med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad med låg og kom lidt vand ved. Steg køllen i ovn til den er mør. Køllen brunes i 15 min. ved 220° og i 25 min. ved 160° pr. kg.
Serveres med Kogte kartofler vendes i friske krydderurter og grøn salat med marinade af olie og citronsaft, samt lyst brød. |
|
Opskriften er vist 18230 gange,
og udskrevet 638 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne