Fiskefarsbrød
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : aSAUo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør farsen godt sammen og lad den stå i en time. Den skal være så fast, at den kan formes til et brød.
Det lægges i et smurt fad og dækkes med baconskiver. Steg i ovn ved 200 grader C. i 15 minutter. Skær lågene af tomaterne, udhul dem og fyld dem op med pikantost. Rist løg og peberfrugt i en smule smør og læg blandingen øverst i tomaterne. Læg de fyldte tomater samt rensede champignoner, der er overhældt med smeltet smør, i fadet til farsbrødet efter de 15 minutter og steg retten yderligere 30 minutter. Server med kartofler, ris eller pasta. Brug stegeskyen som sovs. Tips: Man kan også bare købe færdigrørt fiskefars hos fiskehandleren. I det tilfælde er det ca. 1 kg man skal bruge. En god måde at få børn til at spise fisk. |
|
Opskriften er vist 48680 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-12 15:09:42 Jeg brugte bare nettos fiskefars og blandede lidt hakket løg i, og så bacon over.. det fungerede rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne