Fiskefarsbrød

Fiskefarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : aSAUo

Indsendt :      Red :
Fiskefarsbrød, billede 4 Fiskefarsbrød, billede 1 Fiskefarsbrød, billede 2 Fiskefarsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fars:
600-700 g.hakket fiske
1 finthakket løg
1 spsk.rasp
1 spsk.maizena
1 æg
 salt
 peber
1 dl.fløde
 
150 g.bacon i skiver
 
4 bøftomater
4 spsk.pikantost
1 finthakket løg
1 peberfrugt i små terninger
 
75 g.smør
250 g.store champignon
 
Opskrift:
Rør farsen godt sammen og lad den stå i en time. Den skal være så fast, at den kan formes til et brød.

Det lægges i et smurt fad og dækkes med baconskiver. Steg i ovn ved 200 grader C. i 15 minutter.

Skær lågene af tomaterne, udhul dem og fyld dem op med pikantost. Rist løg og peberfrugt i en smule smør og læg blandingen øverst i tomaterne.

Læg de fyldte tomater samt rensede champignoner, der er overhældt med smeltet smør, i fadet til farsbrødet efter de 15 minutter og steg retten yderligere 30 minutter.

Server med kartofler, ris eller pasta. Brug stegeskyen som sovs.

Tips:

Man kan også bare købe færdigrørt fiskefars hos fiskehandleren. I det tilfælde er det ca. 1 kg man skal bruge. En god måde at få børn til at spise fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 48680 gange,
og udskrevet 678 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-12 15:09:42
Jeg brugte bare nettos fiskefars og blandede lidt hakket løg i, og så bacon over.. det fungerede rigtig godt!