Fedtfattigt pastafad med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : aoge Indsendt : Red : |
|
|
Placer pastaen i et ildfast fad.
Pil kyllingekødet af og skær det i små stykker. Skær peberfrugterne i små stykker og fordel det sammen med kyllingen i pastaen. Skær porrerne i tynde skiver. Put vand, madlavningsfløde, friskost og salt og peber i en kasserolle og bring det i kog under omrøring. Put porrerne i, og lad dem få et kort opkog. Fordel så blandingen på pastaen. Der skal være ca. 1-1½ cm væske i bunden af fadet, ikke mere. Drys parmesan på toppen. Bages i ovnen i ca. 20 minutter i forvarmet ovn, ca. 200 grader. Pastaen må gerne være sprød på toppen og i kanterne og osten mørk gylden. Tips: Serveres med groft brød og evt. salat som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 39799 gange,
og udskrevet 1010 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2020-04-14 21:26:21 Umiddelbart ser det ikke ud som om det skal koges først da, blandingen med vand porre og ost hældes over anonym - 2018-03-30 14:41:39 Skal pastaen koges først? anonym - 2011-10-12 18:23:54 Det var en dejlig nem ret, og smagte godt! Brugte dog et løg i steddet for porrer, da jeg ikke er så vil med dem, men det fungerede også fint. Taz - 2011-10-03 18:29:32 Jeg vil også gerne vide om pastaen skal koges først ?? Benthe - 2011-07-14 21:03:21 Vil prøve med friske champignon og et drys persille istedet for peber, tror også det er lækkert. Trine - 2011-01-15 16:28:12 Tusind tak fordi jeg måtte bruge opskriften jeg er faktisk kun 10 år men der er en hjemmeside der hedder Gosupermodel og så kan man lave blade derinde det er rigtig sjovt og så skulle jeg så bruge en opskrift på pasta og så tog jeg da bare den her :) Kh Trine Dorte - 2010-08-27 18:24:11 Skal pastaen koges inden den kommer i fadet? Malene - 2009-12-04 12:36:11 Uhm, den smager altså rigtig godt. Var ellers noget noget i tvivl da jeg lavede det, men det skal helt sikkert laves igen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne