Amagerkager med karamelliserede pærer
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Linsedej:
Smuldr smør, hasselnøddemel, flormelis og hvedemel sammen og saml dejen med sammenpiskede æg. Lad den hvile køligt mindst 2 timer. Karamelliserede pærer: Sæt en tykbundet gryde over mellem varme, tilsæt honning, æbleeddike og ingefær, og lad det boble op til karamel. Skær hele, udkernede pærer i grove tern, vend dem i honning-eddikeblandingen, og lad dem varme igennem. Køl af. Rul linsedejen ud i ca. 3 mm. tykkelse. Tag en rund kageudstikker, eller den form du ønsker og stik så mange bunde ud som du skal bruge, der går to pr. kage. Tag halvdelen af bundene, og placer dem på en bageplade med papir. Læg en skefuld pære i midten af hver kage. Du må ikke fylde for meget i. Tag derefter de resterende bunde og læg dem på som låg. Tryk låget forsigtigt med en gaffel langs hele kanten af kagen. Pensl låget med lidt æggeblomme, og drys med lidt rørsukker og hasselnøddemel. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 200 grader C i 15-20 minutter, til de er gyldne og lidt sprøde. Spis lune eller kolde Tips: Hasselnøddemel er blot fintblendede hasselnødder |
|
Opskriften er vist 17863 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne