Fiskefilet i muslingeskaller
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Fryseegnet : nej Indsendt af : ladyblue Indsendt : Red : |
|
|
Kom salt og peber på fileterne, Rul dem sammen fra halen. Placer dem tæt sammen i en lille gryde og hæld vin/æblejuice ved, damp dem møre for svag varme. Det tager kun ca. 5. min. tages forsigtigt op og afkøles. Bland rejer og kapers i mayonnaisen, smag til med karry og salt - kom flødeskummen i.
Fiskerullerne lægges i skallerne og sovsen hældes over fiskerullerne. Pynt med dildkviste, hakket æg og citronskiver Tips: Kan laves i god tid, da retten serveres kold. Sovsen kan laves om formiddagen og sættes i køleskabet, det samme gælder fileterne. Lige før gæsterne kommer, lægges fisken i skallerne, sovsen kommes på og derefter pyntes. Advarsel: den mætter meget. Kan evt ændres således: Køb alm. tarteletter og halver fileterne, men sovsen er den samme |
|
Opskriften er vist 9711 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne