Pasta med kalvelever
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen koges efter anvisning på emballagen.
Leveren skæres i tynde strimler. Baconskiverne skæres ligeledes i tynde strimler. Baconstrimlerne svitses. Kalveleveren og løget svitses med. Bouillon og oregano tilsættes. Snurrer sammen ca. 5 min. Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i ragouten. Ragouten koges igennem. Kan evt. serveres med agurkestænger. |
|
Opskriften er vist 13590 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Conbox Kokken - 2021-11-15 09:42:16 Det er en fantastisk ret, der kan omvende enhver leverfobi man måtte have. Selv den argeste lever modstander elsker retten. Man behøver jo ikke indledningsvis gå i detaljer med ingredienserne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne