Værtens bedste skinke gryde med karry

Værtens bedste skinke gryde med karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jens

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.skinke i tern(gerne nakkesteg)
400 g.champignon
125 g.bacon i tern(skær dem selv ud)
 smør
 margarine/olie
 karry (det skal være en god karry -(ikke fra supermarked)
 rød/grøn peber
2 ret store løg
 bouillon ca- ½ liter
 Maizena
 Frosne fine ærter
 
Opskrift:
Bacon i skårne tern svitses så det er knap sprødt! Det meste af fedtet hældes fra. bacon hensættes.

Smør på panden, de imellem tiden ordnede champignon skåret i kvarte, hældes på den varme pande/gryde, samt de groft snittede løg - dette snurre ca. 10 minutter unde låg og inddampes så væsken næsten er væk. hældes nu i en skål.

Der sættes lidt olie margarine på panden og 2-4 teskefulde karry afbrændes, pas på ikke for meget. kødet tilsættes og svitses netop nu hældes ca. ½ liter grønsagsbouillon over, fremstiller med en terning, det varmes under låg ca. ½ time.

Derpå tilsættes den hensatte bacon, samt champignon, løg, det rensede peberfrugt skåret i små tern, Dette jævnes nu med lidt maizena efter behag og varmes videre ca. 20 minutter.

Det er tid at koge risene. til sidst varmes en passende mænge ærter i mikroovn og serveres til overhældning direkte på tallerkenen
Gryden/panden med retten sættes direkte på bordet.
Hertil serveres en god, kraftig rødvind eller øl efter behag.
Velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 17131 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-13 23:04:06
lækkert og god og nem opskrift så tak for mad

  -   2009-03-18 12:15:08
der mangler 40-50 ml tomatpuree