Værtens bedste skinke gryde med karry
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : jens Indsendt : Red : |
|
|
Bacon i skårne tern svitses så det er knap sprødt! Det meste af fedtet hældes fra. bacon hensættes.
Smør på panden, de imellem tiden ordnede champignon skåret i kvarte, hældes på den varme pande/gryde, samt de groft snittede løg - dette snurre ca. 10 minutter unde låg og inddampes så væsken næsten er væk. hældes nu i en skål. Der sættes lidt olie margarine på panden og 2-4 teskefulde karry afbrændes, pas på ikke for meget. kødet tilsættes og svitses netop nu hældes ca. ½ liter grønsagsbouillon over, fremstiller med en terning, det varmes under låg ca. ½ time. Derpå tilsættes den hensatte bacon, samt champignon, løg, det rensede peberfrugt skåret i små tern, Dette jævnes nu med lidt maizena efter behag og varmes videre ca. 20 minutter. Det er tid at koge risene. til sidst varmes en passende mænge ærter i mikroovn og serveres til overhældning direkte på tallerkenen Gryden/panden med retten sættes direkte på bordet. Hertil serveres en god, kraftig rødvind eller øl efter behag. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 17238 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer kimmaja - 2010-11-13 23:04:06 lækkert og god og nem opskrift så tak for mad jens - 2009-03-18 12:15:08 der mangler 40-50 ml tomatpuree |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne