Øko kerne knækbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Rebecca Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne sammen. Læg halvdelen af dejen på noget bagepapir, og læg et stykke bagepapir oven på, rul dejen ud og skær den i firkanter ca. 5 gange 5 cm. tag det øverste lag bagepapir af og læg dem på en bageplade, gentag processen med den anden halvdel af dejen. Bages vad 180 grader i ca. 15 min. til de er lysebrune.
Tips: Disse knækbrød smager vidunderligt. |
|
Opskriften er vist 22415 gange,
og udskrevet 670 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Clara - 2018-02-11 12:54:23 Personligt ville jeg have tilsat mere salt, men ellers smager det rigtig godt :-) Henriette Birk - 2015-03-08 11:13:28 Alletiders knækbrød! Rigtig gode til at stille på sommer bordet eller til en fødselsdag ^_^ mette - 2010-07-31 18:02:30 de smager super godt man kan evt inden de bages drysse lidt af saltet hen over dem mums.. Kate - 2009-03-31 09:06:49 De kan spises som slik !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne