Syltede figner i vinsauce med drømme råcreme
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt af : Jytte B. sørensen Indsendt : Red : |
|
|
Husblas udblødes i koldt vand.
Figner hvidvin figensaft varmes. Husblassen udrøres i den varme lage, og stilles til afkøling. Marcipanen rives og røres med æggeblommer og 3 spsk, piskefløde. Resten af fløden piskes til skum od blandes med marcipan massen |
|
Opskriften er vist 8308 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer bedste - 2011-12-23 20:27:31 hold da op, det er vel nok meget fløde !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne