Chokoladekage med appelsinsaft
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : anni Indsendt : Red : |
|
|
Pisk margarine, sukker og æg sammen til en skummende masse. Bland mel, bagepulver, vanilje og kakao sammen i en skål for sig. Sigt blandingen i æggemassen og rør godt sammen. Vend mælken i dejen. Tilsæt chokoladen. Bland kogende vand med appelsinsaften og vend det i dejen. Hæld dejen i en stor bradepande med bagepapir. Drys med hakkede nødder. Bages ved 160 grader i ca 45 minutter.
Tips: Kagen og også særdeles velegnet som dessert kage med vaniljeis/softice og bær til. |
|
Opskriften er vist 21799 gange,
og udskrevet 492 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne