Karrykylling med mangochutney og ris
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lemon4u Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget hakkes og svitses i margarine til løgene er bløde. (5)
Tilsæt karry og rør rundt ca. 1 min. (4) Kylling i strimler eller tern tilsættes (5) – rør rundt og lad stå lidt og når kødet ser hvidt ud til sættes porrer – rør ca 2. min (5) Tilsæt de hakket tomater, fløde, chutney, salt og peber (5) Rør rundt og når det bobler skru ned på 3 – læg låget på og lad det simre i ca 20 min – rør en gang imellem. Tips: Porrer: Kun det hvide bruges. Skær top og bund af. Flæk porren og skær det i en halv cm tynde strimler. Skyl det rigtig godt igennem. Tallene i parentes er hvor meget komfuret skal stå på hvor max. er 6. |
|
Opskriften er vist 75921 gange,
og udskrevet 1205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer madøre - 2014-06-16 11:28:54 For yderligere smag og dybde til retten: Tilføj 3 tsk rød karry pasta. 3 fed hvidløg. Lidt knust spidskommen og koriander. Udskift piskefløden med en dåse kokosmælk. Tilføj et revet æble og en gulerod, samt lidt æbleedike balsamico. og tag mangochutneyen som tilbehør sammen med kokos, rosiner og peunuts. Den giver lykke her i familien med 5 børn :-) anonym - 2010-03-04 11:58:52 Super nem og lækker opskrift. Kan dog anbefales at tilføje ekstra grøntsager i form af peber gulerødder e.lign. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne