Frikadellesnegle

Frikadellesnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Frikadellesnegle, billede 4 Frikadellesnegle, billede 1 Frikadellesnegle, billede 2 Frikadellesnegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.gær
3.5 dl.mælk
1 spsk.olie
1 tsk.salt
250 g.grahamsmel
250 g.hvedemel
 
400 g.hakket kalv og flæsk
1 dl.hvedemel
1 æg
2 dl.mælk
0.5 løg
1 fedhvidløg
1 rød chilipeber
1 spsk.sød chili, stødt
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Hæver i ca ½ tm.

Bland kødet med mel, æg, mælk, groft revet løg, hakket hvidløg, hakket chilipeber, chili, salt og peber og rør farsen lind.

Rul dejen til en firkant på ca. 45X45 cm. Fordel farsen på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver, læg dem på en bageplade.

Pensl med æg. Bag sneglene midt i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 20-25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 9022 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu