Frikadellesnegle
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Hæver i ca ½ tm.
Bland kødet med mel, æg, mælk, groft revet løg, hakket hvidløg, hakket chilipeber, chili, salt og peber og rør farsen lind. Rul dejen til en firkant på ca. 45X45 cm. Fordel farsen på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver, læg dem på en bageplade. Pensl med æg. Bag sneglene midt i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 20-25 min. |
|
Opskriften er vist 8886 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne