Grovstykker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kærnemælk, olie, salt og 3 -kornsblanding. Bland fuldkornshvedemel i ad at par gange, til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen godt, til den er blød og smidig og form straks 12 stykker. Lad dem hæve koldt (i køleskabet) natten over, dækket med et fugtigt stykke klæde. Om morgenen pensles de med æg og drysses med birkes eller knækkede rugkerner. Bages i ca. 16 minutter ved 225 grader C. |
|
Opskriften er vist 5209 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne