Vitello Tonnato 04

Vitello Tonnato 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvebov
1 løg, spækket med laurbærblad og nellike
1 gulerod
½ porre
0.25 selleri
 Salt
 Knuste peberkorn
 
½ tube mayonnaise
1 ds.tun
 
 Garniture:
 Asparges
 Kapers
 Salat
 
Opskrift:
Kødet lægges i vand så det næsten er dækket, skummes og krydres. Grønsagerne kommes i og det helle koges ved svag varme, halvt tildækket. (kødet er færdig, hvis kødsaften er gennemsigtig, når der stikkes en gaffel i).

Tunfisken pureres fint, blandes med mayonnaise, og spædes med den afkølede bouillon, til det er tyktflydende.

Smag til med et blandingskrydderi, hæld det over det udskårne kød og garnér.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Vitello tonnato

karakterer:
Opskriften er vist 16045 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu