Vitello Tonnato 04
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kødet lægges i vand så det næsten er dækket, skummes og krydres. Grønsagerne kommes i og det helle koges ved svag varme, halvt tildækket. (kødet er færdig, hvis kødsaften er gennemsigtig, når der stikkes en gaffel i).
Tunfisken pureres fint, blandes med mayonnaise, og spædes med den afkølede bouillon, til det er tyktflydende. Smag til med et blandingskrydderi, hæld det over det udskårne kød og garnér. |
|
Opskriften er vist 16045 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne