Forloren agerhøne
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svampe og tranebær sættes i blød natten over.
Tag lidt svampe fra til pynt, pres resten fri for væde og hak dem groft.
Den overskydende væde fra svampene gemmes til sauce.
Perleløgene gives et kraftigt opkog og køles af. Halvdelen af løgene gemmes til saucen. Kogevandet kasseres. Fars: Hakket kalv/flæsk, bacontern, svampe, tranebær, perleløg, æg, hvedemel, knuste enebær, salt og peber røres sammen. Farsen lægges i et smurt raspdrysset fad. Pyntes med den hele svampe. Sættes i en 175 grader C alm. ovn ca. 40 minutter. Sauce: Bacon og perleløg sauteres af, svampefond og piskefløde tilsættes sammen med gorgonzola og koges op. Jævnes med smørbolle, farves let med kulør og smages til med salt, peber og tyttebærsyltetøj. Servers med hvide kartofler og en rødkålssalat. |
|
Opskriften er vist 36957 gange,
og udskrevet 646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne