Ris med rosin
Fryseegnet : ja Indsendt : Red : |
|
|
kom vand og olie i en gryde, kog op, kom salt og ris i vandet og lad det koge ca 2 minutter uden låg, skru ned, varmen skal stå på ca 3-4
(på kogeplader hvor varmen går op til 6 skal man skrue varmen ned på 2) læg låg på, husk at rør rundt i risen engang imellem. risen er færdig efter 20-25 minutter, men smag til, er risen hård så kom ca 1 dl mere vand på. varm ca 2 spsk olie på en pande, kom rosinerne i olien i ca 10-20 sekunder når risen er færdig kom rosinerne over risen og servere. Tips: spis salat, kylling eller brød til. |
|
Opskriften er vist 3314 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne