Cordon Bleu Kylling med svampesauce

Cordon Bleu Kylling med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kurt H

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kylling bryster
200 g.kantareller /champignon
50 g.i 2 skiver røget skinke
2 skiver30% ost
20 g.revet parmesanost
1 dl.rødvin
2 dl.Hønsebouillon
4 spsk.Soja
3 spsk.Olivenolie med basilikum
 Basilikum
 paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær en lomme i brysterne og indstik skinke, ost og hakket frisk basilikum.

Brun kyllingebrysterne i en pande i olien ca. 15 minutter til de er gyldenbrune og tag dem af panden hvor de skivede svampe får en ristning i ca. 5 minutter ved høj varme og de parkeres tildækket sammen med brysterne.

Vin, bouillon og olie med Basilikum koges ind til ca. 2/3 og smages til med paprika og evt. et stænk tabasco.

Svampene tilsættes og saucen jævnes med majsmel og brysterne lægges i
Panden og Saucen og hældes over så

Gordon bleu’ne er dækket og står og simrer i ca. 10 minutter.

Kan serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 18309 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu